Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor posjetila je danas obitelj Delić Celina, u kojoj živi mlada darovita glazbenica Gabrijela Papec, te joj uručila novčanu pomoć od 20 tisuća kuna za nabavu pijanina.


Gabrijela Papec učenica je 2. razreda osnovne škole u zagrebačkom naselju Zapruđe te 2. razreda Osnovne glazbene škole Vatroslav Lisinski.

U razgovoru s predsjednicom vlade Jadrankom Kosor obitelj je istaknula kako Gabrijela ubrzo putuje na Brač, gdje će pohađati ljetnu školu.

Također su podsjetili kako je obitelj za razvoj njezina glazbenog talenta tražila pomoć na više adresa. Predsjednica hrvatske Vlade Jadranka Kosor nedavno je slušala darovitu glazbenicu te joj odlučila novčano pomoći u nabavi pijanina. (Hina)

Vezani članci Jadranka Kosor "KGK je besramna... S mandata veleposlanice u SAD-u otišla u NATO bez obavijesti Vladi i meni, i ostavila veleposlanstvo prazno" Marija Rukavina Na koncertu Želim život prikupljeno gotovo milijun i 300 tisuća kuna: "Kad se ujedinimo možemo puno"