Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor posjetila je danas obitelj Delić Celina, u kojoj živi mlada darovita glazbenica Gabrijela Papec, te joj uručila novčanu pomoć od 20 tisuća kuna za nabavu pijanina.


Gabrijela Papec učenica je 2. razreda osnovne škole u zagrebačkom naselju Zapruđe te 2. razreda Osnovne glazbene škole Vatroslav Lisinski.

U razgovoru s predsjednicom vlade Jadrankom Kosor obitelj je istaknula kako Gabrijela ubrzo putuje na Brač, gdje će pohađati ljetnu školu.

Također su podsjetili kako je obitelj za razvoj njezina glazbenog talenta tražila pomoć na više adresa. Predsjednica hrvatske Vlade Jadranka Kosor nedavno je slušala darovitu glazbenicu te joj odlučila novčano pomoći u nabavi pijanina. (Hina)

Vezani članci Nikolina Pišek Ristović "Fakap" serijal Ide Prester i Mije Kovačić pravi je hit - na društvenim mrežama i portalu showbuzz.hr bilježi 1,6 milijuna pregleda! Jadranka Kosor Sjećate se crvene torbe Jadranke Kosor koja je napravila pravu pomutnju? Čini se da je za sve kriv Obama