Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici utvrdili

Predsjedniku Sabora utvrđena maligna bolest koštane srži!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedniku sabora vratila se maligna bolest koštane srži od koje se liječio. No stanje mu je, tvrde njegovi liječnici, dobro.

Bolnički odjel predsjedniku Sabora je poznat. Već se liječio od vrste tumora koštane srži, no bolest se vratila. 'Imamo osnovne nalaze koji potvrđuju da se radi o plazmacitomu bolesti od koje je gospodin Šprem već liječen', pojasnio je Damir Nemet, liječnik predsjednika Sabora.

Pročitajte i ovo Zaražene vjeverice u porečkoj Vjeveršumi Desetak zaraženih Širi se infekcija u porečkoj Vjeveršumi: "Trenutačno je deset bolesnih. Pokušavamo utvrditi izvor zaraze..." Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok

Iz sinusa između lica i mozga izvađena je nakupina koja je izazivala glavobolje i probleme s vidom 'On se osjeća dobro to što je na intenzivnoj ne znači da je teško bolestan, to je više radi komfora', dodaje dr. Nemet. Predsjednik Sabora bit će podvrgnut i zračenju sfenoidnog sinusa.

Bolnicu rebro već su pohodili stranački kolege i državni vrh. 'To će biti sada mjesec do dva intenzivnijeg liječenja u kojem se nadam da će dio moći provesti izvan bolnice', kaže dr. Nemet. Oporavak ovisi o reakciji na terapiju.

'Vjerujem da će svojom ustrajnošću fizičkom i duševnom i dalje moći ispunjavati svoje dužnosti', optimističan je dr. Nemet. Sabor zasjeda još dva tjedna. Sve funkcionira i bez predsjednika. Do rujna kada se ponovno okupljaju zdravstveni karton Borisa Šprema mogao bi biti jasniji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene