Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neposlušni gradonačelnik

Kirin na klizalište potrošio 300 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve praznija državna blagajna, po svemu sudeći, ne brine virovitičkog gradonačelnika Ivicu Kirina. Bivši Sanaderov ministar, koji je funkciju izgubio zbog niza gafova, sugrađane je počastio klizalištem.

Premijerovo 'stezanje remena' u Kirinovom gradu čini se ne vrijedi. Virovitički gradonačelnik se raspojasao i iz gradskog proračuna osigurao novac za klizalište.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kirin i dalje bez komentara Kosor: Sve treba pretresti, pa i ugovore iz 2001. do 2003. Slika nije dostupna Kirin muku muči s Virovitičanima

Neposlušni gradonačelnik klizalište od 300 tisuća kuna platio je da bi sugrađanima, kako je rekao, turobna vremena učinio lakšima.

Uz gradonačelnika koji se danas zajedno sa županom našao na klizanju, na tankom su ledu i građani, pa su štedjeti počeli čak i najmlađi. Kažu kako na klizalište neće dolaziti svaki dan jer će im nedostajati novca za druge stvari.

'Ovoj djeci i ovim ljudima omogućiti, da u ovim turobnim vremenima zaborave stvarnost, da se vrate u svoje najmlađe dane. To je moja želja jer taj optimizam gradi sve ostalo. I na kraju krajeva, Virovitici je vrijeme da se probudi iz svog sna', kaže gradonačelnik Kirin.

Uspavana ljepotica klizalištem se može pohvaliti i na svojoj internetskoj stranici. Prošlo je gotovo stotinu godina od kada se ovdje posljednji put klizalo. Sada klizače može i uživo pratiti na internetu.

'Sponzori su pokrili tako da je ovo praktički plaćeno sve. Neće biti plaćeno iz gradskoga buđeta tako da građani neće to
osjetiti', kaže Tomislav Tolušić virovitičko - podravski župan.

Kirin se drži one stare - 'Kruha i igara' uvijek pali, a kako su lokalni izbori sve bliže jasan je i njegov cilj - otklizati do još jednog mandata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene