Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U sjevernokrejske škole stigao je vodič za učitelje u kojem su navedene nevjerojatne činjenice o mladom vođi Kim Jong Unu.


Kim Jong Un izuzetan je čovjek. Barem ako je vjerovati vodiču za učitelje i nastavnike koji je poslan u sjevernokorejske škole, piše Huffington Post.

Vezani članci Kim Jong Un i Kim Yo Jong Kim Jong Un i njegova obitelj cijepljeni protiv koronavirusa eksperimentalnim cjepivom? Kim Jong Un i Kim Yo Jong Sjevernokorejski diktator Kim Jong Un u komi, pojavila se nasljednica? "Procjenjujem da je u komi, ali da je još uvijek živ"

Vodič o revolucionarnim aktivnostima sjevernokorejskog mladog vođe sadrži mnogo činjenica u koje je teško povjerovati, a jedna od njih je da je naučio voziti automobil već s tri godine.

Učitelji bi osim toga svojim učenicima trebali govoriti i da je, kada je imao devet godina, pobijedio čelnika strane tvrtke koja proizvodi jahte u brodskoj utrci.

Kim Jong Un traži djevojke

Slične tvrdnje iznesene su i o Kimovom ocu, Kim Jong-ilu, koji je navodno pogodio 11 rupa iz prve kada je prvi put igrao golf, nakon čega ga više nikad nije zaigrao.

Novi predmet - Revolucionarne aktivnosti Kim Jong Una učit će učenici osnovnih i srednjih škola. Fokusirat će se na život mladog vođe koji je vlast došao 2011. godine, nakon očeve smrti. U materijalima za predmet tvrdi se i da je 32-godišnjak iskusan umjetnik te da zna skladati glazbu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook