Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve poriču

Kim Jong-un imao šest plastičnih operacija kako bi više sličio djedu?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Kine stiže vijest o plastičnim operacijama sjevernokorejskog vođe koja bi mogla postati preprekom u odnosima ove dvije zemlje.

Jedna kineska televizija javila je vijest kako se vođa Sjeverne Koreje Kim Jong-un podvrgnuo plastičnoj kirurgiji ne bi li više nalikovao svom djedu Kim Il-sungu. Vodstvo Sjeverne Koreje na tu je vijest burno reagiralo nazivajući je lažnom.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta" Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne

Kineska TV kuća Shenzhen TV tu je informaciju navodno dobila od visokog diplomatskog izvora kojem je sjevernokorejski dužnosnik potvrdio da je Kim Jong-un imao čak šest plastičnih operacija kako bi promijenio izgled i više ličio svom djedu, piše AFP.

>> Kim slavi rođendan, svakom djetetu poslao po kilogram slatkiša!

Unatoč nedostatku dokaza, o estetskim zahvatima na licu 'Izvrsnog vođe' već se dugo spekulira, no nakon što su ove optužbe izašle u javnost Sjeverna Koreja odmah ih je opovrgnula prozivajući Kinu za 'kuhanje priče o sumnjivoj operaciji koja samo pokazuje koliko su ostali zapanjeni pojavom ovog velikog čovjeka'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene