Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puni proračun

Kerum udario po džepu političkih stranaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum pronašao je novi način punjenja gradskog proračuna. Odlučio je udariti po džepu političkih stranaka.

Naime, kako je Željko Kerum izjavio, tek je nedavno saznao da stranke dobivaju značajna sredstva iz proračuna za svakog zastupnika u Saboru ili u Gradskom vijeću. Stoga je zaključio kako oni imaju novca pa bi onda najam prostora u gradu trebali plaćati po tržišnim, a ne kao do sada simboličnim cijenama.

Pročitajte i ovo Biračko mjesto, ilustracija Izbori u srijedu 17. travnja Počinju teći rokovi za sastavljanje lista i prikupljanje potpisa: Evo i koliko će trajati predizborna kampanja Davorko Vidović uoči izbora Novo okrupnjavanje na ljevici: "Hrvatska živi znatno ispod razine svojih mogućnost"

Taj novac Kerum je obećao socijali. A što se tiče onih koji nemaju izabranih zastupnika, Kerum je zaključio da onda mogu i ugasiti svoje stranke. 'Kao Hrvatska građanska stranka uzeli smo prostor na Rivi i platit ćemo ga oko 14 tisuća kuna s PDV-om i isto tako će morat radit i sve ostale stranke. Da one nemaju prihod od grada i od države, onda svaka čast, onda bi plaćale btaj simbolični najam, ali kad već imaš prihod onda plaćaj i obavezu', objasnio je Kerum svoju novu odluku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene