Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Revolucija dobila novog vođu - Ke Rum!

Kerum s 'revolucionarnih' majica istisnuo Che Guevaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O pobjedi Željka Keruma u Splitu još će se dugo raspravljati iz svih mogućih kutova, od fenomenoloških do onih socioloških, ali nitko neće moći poreći da kontroverzni poduzetnik i novi splitski gradonačelnik trenutačno uživa golemu popularnost u gradu pod Marjanom.

Nije trebalo dugo dočekati da se netko sjesti i kapitalizirati popularnost novog gradonačelnika (osim njega samoga). Tako je vlasnik jedne trgovine u Splitu počeo s prodajom majica u stilu planetarno poznatih majica s likom Che Guevare. Saša, vlasnik trgovine, sam je osmislio nove majice - s likom Keruma. Kao i na originalnoj majici na vrhu piše 'Viva la revolucion!', a ispod Kerumova lika umjesto 'Che Guevara' piše 'Ke rum'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kuba se prisjeća Che Guevare Slika nije dostupna Proslave u čast Fidela Castra

>> Kerum rano ujutro bilježio tko i kada dolazi na posao

I dok neki prekrivaju kip Marka Marulića Kerumovim vrećicama u znak otpora, drugi će gradom, za koji počinje nova era, nositi 'revolucionarne' majice s Kerumovim likom. Istini za volju, Kerum nije prvi političar koji je imao čast završiti na majici poput Chea. Prvi je tamo dospio ministar Petar Čobanković ispod čijeg je lika pisalo jednostavno 'Cho'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene