Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odmah se bacio na posao

Kerum jutros bilježio tko i kada dolazi na posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum, novi gradonačelnik grada Splita, nakon pobjedničkog slavlja u restoranu Sky, koje je trajalo do sitnih jutarnjih sati, odmah se uhvatio posla.

Naime, jutros je s dijelom svog viječnićkog tima, s notesom u ruci u 07.00 sati išao pred Banovinu (sjedište splitskog gradonačelnika) te bilježio tko i kada dolazi na posao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Reakcije pobjednika i gubitnika 'Hrvatska ulazi u nemirna vremena' Slika nije dostupna Odbijanje sučeljavanja 'Kandidati su pokazali bahatost i bezobrazluk'

>> VIDEO: Hrvatska ulazi u nemirna vremena

Ispijajući kavu u Bobisu (popularnom kafiću djelatnika Banovine), novi gradonačelnik primijetio je da redovne jutarnje kavopije iz gradske administracije, ugledavši ga, uredno zaobilaze Bobis i odlaze u zgradu Banovine.

Zanimljivo je da je od 300-tinjak djelatnika gradske administracije, zabilježio da je tek njih 30-ak uredno došlo na posao. Među njima i neki viđeniji gradski poglavari kao što je Ronald Rejo, Ivica Pavić i Ivan Veštić.

Kip Marka Marulića osvanuo prekriven Kerumovim vrećicama

Jutros je kip Marka Marulića u Splitu osvanuo prekriven vrećicama Kerumove trgovine. Nije poznato što je time želio poručiti nepoznati počinitelj, da stiže nova era za Split ili da Marko Marulić ne bi volio vidjeti da je netko poput Keruma zasjeo na čelno mjesto Splita.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene