Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet se ljuti na medije

Kerum: Parkiram nedozvoljeno jer puno radim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne možete mi ništa naći, pa me hvatate za sitnice, negodovao je pred novinarima Željko Kerum.

Odslušao je splitski gradonačelnik ukrajinskog veleposlanika, njegove ideje za veću suradnju, prijateljstvo s gradom Odessom. Mogli bi i više trgovati, ukrajina je primjerice poznata po proizvodnji pšenice. 'Imamo i mi pšenicu, ali na papiru, samo su nan ambari prazni', rekao je ukrajinskom veleposlaniku Kerum.

Pročitajte i ovo Ilustracija logično? Znate li da je na nekim mjestima u SAD-u zabranjeno parkirati unatrag? Razlozi su zanimljivi Ilustracija Najveća parking aplikacija u Europi Hakeri ukrali podatke tisuća korisnika aplikacije za parkiranje, među njima bi moglo biti i Hrvata

No naših proizvoda, poput vina i maslinova ulja, smatra Kerum nema dovoljno za izvoz. 'Rekao je gradonačelnik da sve što proizvodite tu, odnosno ulje i vino, koristitite u Hrvatskoj, ali mislim da bi nešto ostalo još i za ukrajinu, bilo bi dobro', istaknuo je veleposlanik Anatolij Čenijenko. Razmjenjeni su darovi, dogovoren je susret poduzetnika, a onda gradonačelnikova rak rana - novinarska pitanja - zašto se 350 tisuća kuna iz gradske blagajne daje za Oliverov koncert u Londonu?

'To je isto napravljeno u okviru propisa jer inače, možda smo napravili jedan propust kad smo došli u Grad, kad je bilo za vrtiće možda, možda, donijet će prekršajni sud odluku jesmo li pogriješili ili nismo, ali ne vjerujem da ću više nikad pogriješiti, tako da sve što radimo, radimo u okviru propisa', tvrdi Kerum.

>> FOTO: Kerumov Ferrari satima nepropisno parkiran

Komentirao je i primjedbu medija kako često svoja vozila parkira na nedopuštenim mjestima. 'Ja sam i prije tako parkirao, tako se ponašao, tako da ako je to prekršaj naravno da ću platiti. To uopće nije loš primjer, kao gradonačelnika, jer pošto puno obveza imam i radim naravno, trebam parkirati negdje da mogu brže obaviti te radnje. Jeste možda primijetili kad ide kolona auta zabranjenim smjerom sa rotacijom i tako dalje, naravno ljudi rade posao i ne mogu sve stvari stići', rekao je Kerum.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene