Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ne možete mi ništa naći, pa me hvatate za sitnice, negodovao je pred novinarima Željko Kerum.


Odslušao je splitski gradonačelnik ukrajinskog veleposlanika, njegove ideje za veću suradnju, prijateljstvo s gradom Odessom. Mogli bi i više trgovati, ukrajina je primjerice poznata po proizvodnji pšenice. 'Imamo i mi pšenicu, ali na papiru, samo su nan ambari prazni', rekao je ukrajinskom veleposlaniku Kerum.

Vezani članci Kerum i suci u konobi Policija kaznila suce koji su bili na Kerumovoj zabavi pisanim upozorenjem: ''Radi se o prekršaju lake naravi'' Kerum i suci u konobi Policija dovršila istragu o Kerumovoj privatnoj zabavi: Svi su prijavljeni zbog nenošenja maski, posebna kazna i Kerumu

No naših proizvoda, poput vina i maslinova ulja, smatra Kerum nema dovoljno za izvoz. 'Rekao je gradonačelnik da sve što proizvodite tu, odnosno ulje i vino, koristitite u Hrvatskoj, ali mislim da bi nešto ostalo još i za ukrajinu, bilo bi dobro', istaknuo je veleposlanik Anatolij Čenijenko. Razmjenjeni su darovi, dogovoren je susret poduzetnika, a onda gradonačelnikova rak rana - novinarska pitanja - zašto se 350 tisuća kuna iz gradske blagajne daje za Oliverov koncert u Londonu?

'To je isto napravljeno u okviru propisa jer inače, možda smo napravili jedan propust kad smo došli u Grad, kad je bilo za vrtiće možda, možda, donijet će prekršajni sud odluku jesmo li pogriješili ili nismo, ali ne vjerujem da ću više nikad pogriješiti, tako da sve što radimo, radimo u okviru propisa', tvrdi Kerum.

>> FOTO: Kerumov Ferrari satima nepropisno parkiran

Komentirao je i primjedbu medija kako često svoja vozila parkira na nedopuštenim mjestima. 'Ja sam i prije tako parkirao, tako se ponašao, tako da ako je to prekršaj naravno da ću platiti. To uopće nije loš primjer, kao gradonačelnika, jer pošto puno obveza imam i radim naravno, trebam parkirati negdje da mogu brže obaviti te radnje. Jeste možda primijetili kad ide kolona auta zabranjenim smjerom sa rotacijom i tako dalje, naravno ljudi rade posao i ne mogu sve stvari stići', rekao je Kerum.