Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Katamaran udario u rivu u Jelsi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Katamaran 'Karolina' brodara riječke Jadrolinije jučer oko 17,30 sati udario je s oba trupa u obalu zbog čega je prekinuta državna brzobrodska linija Jelsa-Bol-Split, priopćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

U splitskoj Lučkoj kapetaniji i policiji doznaje se da je riva od udara dijelom oštećena, ali da nitko od 26 putnika kao ni posada nisu ozlijeđeni.

Pročitajte i ovo Općina Jelsa "skupina mutnih ljudi" Što se događa na Hvaru? Načelnik objavio dramatičnu poruku: "Nasilju i nasilnicima poručujem - van iz Jelse!" Obnova riva - 1 Bageri i radovi Života u Dalmaciji bez njih nema, a sad su dočekale svoj novi trenutak: "To je sve - i tinel, i dnevni boravak, i kužina"

Nakon incidenta katamaran je sam isplovio prema splitskoj Sjevernoj luci, gdje je sada usidren, a prema izjavi njegova zapovjednika zakazala je elektronika na jednom od glavnih motora.

U tijeku je očevid inspektora splitske Lučke kapetanije, a tijekom dana Jadrolinija treba donijeti odluku o uvođenju na ovu liniju zamjenskog broda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene