Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kata Šojić nije uspjela Glavaša odvratiti od gladovanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarska ratna stradalnica Kata Šojić, koja je u Domovinskom ratu izgubila četiri sina, posjetila je u Bolnici za osobe lišene slobode Branimira Glavaša koji 23. dan štrajka glađu i kako je rekla, nije ga uspjela nagovoriti da počne jesti.

Nakon kraćeg posjeta Kata Šojić je novinarima kazala da Glavaš i dalje odbija hranu i liječničku pomoć kako bi dokazao da je nevin i da su optužbe protiv njega neosnovane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kandidat HDSSB-a Glavašev kandidat za gradonačelnika Krešimir Bubalo Slika nije dostupna Glavaš: "Ključni" svjedok kojega spominje Bubalo ne postoji

"Sve ovo što se u vezi s njim događa pola je odgovorna politika, a pola policija, rekao mi je Glavaš", izjavila je ispred zatvorske bolnice u Svetošimunskoj ulici. Po njenom mišljenju Glavaš izgleda dobro i "dobro se drži, iako ne jede, već samo pije čaj".

Glavaša, osumnjičenog za ratne zločine nad civilima u Osijeku 1991., danas je posjetio i Osječko-baranjski župan i predsjednik Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje Krešimir Bubalo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene