Obavijesti Video Pretražite Navigacija
100 dana Vlade

Kao Obama: Milanović na live streamu odgovarat će građanima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu prvih sto dana nove Vlade, premijer Zoran Milanović u ponedjeljak će građanima u live streamu odgovarati na pitanja.

Pitanja za premijera moći će se postavljati u petak i subotu, i to na zidu Facebook profila Vlade ili #pitajpremijera na twitteru.

Pročitajte i ovo Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?'' Zoran MIlanović se nije oglasio nakon objave izbornih rezultata Komentar Saše Vejnovića Svi su nešto rekli, samo je On doma pred TV-om: "Gle kako je ovaj popušio izbore"

Sto dana navršava se u nedjelju, no Milanović će se obratiti građanima u ponedjeljak u 10 sati. Milanović je putem društvenih mreža već komunicirao s građanima tijekom predizborne kampanje i zapravo je pionir u otvaranju neposredne komunikacije s građanima preko društvenih mreža.

Otkad je Kukuriku koalicija formirala Vladu, na ovaj način do sada je na pitanja odgovarao jedino ministar financija Slavko Linić, i to u povodu donošenja proračuna. Prethodna vlada nije otvarala ovu vrstu komunikacijskih kanala s građanima niti je trošila energiju na društvene mreže.

>> Milanović: Lepi penezi nam stojiju na raspolaganju

Neposredna komunikacija s građanima, za koju se odlučio aktualni premijer Milanović, na tragu je stila američkog predsjednika Baracka Obame koji također jednom godišnje u live streamu odgovara na pitanja građana.

Tehnički sve provodi agencija Carnet u suradnji s tehničkom službom i novoustrojenim On line odjelom formiranim pri Odnosima s javnošću Vlade. Ovaj će odjel tijekom vikenda prikupiti i analizirati pitanja koja građani imaju za premijera kako bi Milanović u ponedjeljak mogao odgovoriti na njih što više. Predviđeno je i više videopitanja za premijera. (VLM Agencija)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene