Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sreća na moru

Evo zašto je Kanađanka bogati Vancouver zamijenila Zadrom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada joj bilo dosta života u Vancouveru počela je štedjeti samo za jedan cilj – selidbu u Hrvatsku.

U potrazi za radnim mjestom u Kanadu se u proteklih pet godina odselilo 1.500 Hrvata. A da je moguće i obratno, dokazala je Kanađanka Nadean Ollech.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

U potrazi za mirnijim životom ostavila je uspješnu karijeru u naftnoj tvrtki i hladni Vancouver zamijenila je sa sunčanim Zadrom. Kaže kako je imala dobro plaćeni posao, ali previše je radila i kako ističe, nije imala gotovo nikakav život.

FOTO Kanada je El Dorado? Ne baš...

U Hrvatskoj je prvi put bila prije pet godina, a kada joj bilo dosta života u Vancouveru počela je štedjeti samo za jedan cilj – selidbu u Hrvatsku u kojoj namjerava i ostati.

Iako je otišla iz Kanade, Hrvatima koji traže posao preporuča svoju domovinu, jer Kanada zaista treba radnike

'Ako očekujete da ćete odmah dobiti visoko rangirani posao, mogli biste se razočarati, ali ako želite napredovati, prilika svakako postoji. U Kanadi se radi vrlo naporno, s cjelodnevnim radnim vremenom. Nemamo pravog života, nemamo vremena za popiti kavu, sjesti kraj mora ili provesti ga s djecom. Poželjela sam zato nešto drugačije', kaže Nadean Ollech.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene