Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbori u nedjelju

Znamo pravila po kojima ćemo glasati, a evo kakvo nas vrijeme očekuje na dan izbora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hladna fronta nam je osim kiše i pljuskova donijela i osvježenje - temperatura se jučer na kopnu držala oko 20, najviše 25 stupnjeva. Danas malo toplije, ali ostaje nestabilno - ovaj put više u Dalmaciji, Lici i na istoku. No, izborni dan u cijeloj zemlji uglavnom će biti sunčan.

Hladna fronta se premješta preko nas i donosi nam hladniji, ali i nestabilniji zrak, tako da će i danas biti kiše i pljuskova.

Od jutra oblačnije na istoku, jugu i u Lici, bit će povremene kiše ili pljuskova, u Dalmaciji lokalno i obilnijih. U zapadnim predjelima barem djelomice sunčano. Puhat će slab do umjeren sjeverni vjetar, na moru umjerena i jaka bura, podno Velebita na udare i olujna, a prema otvorenom moru sjeverozapadnjak.

Jutarnja temperatura na kopnu od 14 do 19, a uz obalu se temperatura ponegdje neće spuštati ispod 25 stupnjeva.

U nastavku dana u središnjim predjelima vedrije nego ujutro. Uz sjeveroistočnjak temperatura viša u odnosu na danas - najviše do 28 stupnjeva.

Na istoku djelomice sunčano, još ponegdje uz poneki pljusak. Temperatura većinom oko 26 ili 27 stupnjeva.

U gorju i na sjevernom Jadranu pretežno sunčano, još malo kiše moguće je ponegdje u Lici. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, na moru umjerena i jaka bura. Temperatura u gorju između 23 i 25, na Jadranu do najviše 30 stupnjeva.

Na jugu i dalje promjenjivo s povremenim pljuskovima. Uz obalu bura, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak, a temperatura od 27 do 30 stupnjeva.

Bura je more na nekim mjestima izmješala, ali i dalje je toplo - od 24 do 27 stupnjeva.

Od nedjelje pretežno sunčano i toplije, početkom tjedna će ponovno biti i vruće. Ali ne zadugo jer nas novo osvježenje u obliku pljuskova čeka već utorak.

Na moru idućih dana sunčano i vruće - tijekom dana oko 30 stupnjeva, ali uz obalu će često i noći biti tople s više od 25 stupnjeva. Pojačane bure će na sjevernom Jadranu biti još u nedjelju pa opet utorak.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene