Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sadite više uz manje vremena

Kako uz pomoć spiralne svrdle možete napraviti prekrasan biljni i cvjetni vrt - bez i malo truda

PR
PR Foto: PR
Kao što već znate bliži nam se vrijeme sadnje omiljenih voćki i povrća, ali i predivnog cvijeća koje će ovog ljeta krasiti vaše vrtove. Kao što smo rekli za sadnju već znate, ali da li ste znali da vrijeme i snagu koju potrošite na sadnju sadnica možete prepoloviti?

Postoji li išta ljepše od ukusa prirodnog voća i povrća? Vjerujemo da vam je veliko NE odjeknulo u glavi, jer što to može biti bolje od prirodnog!
Kao što već znate bliži nam se vrijeme sadnje omiljenih voćki i povrća, ali i predivnog cvijeća koje će ovog ljeta krasiti vaše vrtove. Kao što smo rekli za sadnju već znate, ali da li ste znali da vrijeme i snagu koju potrošite na sadnju sadnica možete prepoloviti?

Više vam neće trebati teška vrtlarska lopata niti ćete imati žuljeve, bolne ruke, ili bolove u leđima od sadnje. TropanoX – spiralna svrdla olakšat će vam rad tijekom sadnje povrća, voća i cvijeća, kao i čišćenja vrta od neželjenog korijenja.

Povećava učinkovitost tijekom sadnje – sadite više uz manje vremena

Spiralna svrdla može lako iskopati rupe za sadnju do 30 cm dubine. Omogućuje vam da iskopate stotine rupa, bez ikakvog napora u samo nekoliko minuta. Uz pomoć ovog svrdla tijekom vrtlarstva zaboravit će te na klečanje i saginjanje tijekom kopanja, kao i na bolove u rukama i leđima. Dozvoljava da posao obavite brzo, bez osjećaja iscrpljenosti i bolova po završetku sadnje.
Osim samog ubrzavanja procesa sadnje i olakšanog fizičkog rada pri sadnji, TropanoX – spiralno svrdlo posebno je dizajnirano kako bi na profesionalan način obradilo tlo. Spiralno svrdlo razbija grudice zemlje i pretvara je u tlo fine konzistencije pogodno za sjetvu raznih vrsta povrća, voća i začinskog bilja.

Idealan poklon za sve ljubitelje vrtlarstva

Kao jedan od najkorisnijih alatki za dom, TropanoX – spiralno svrdlo smatra se za najbolji poklon svim ljubiteljima vrtlarstva. Sigurni smo da vam je na um pala osoba kojoj bi baš ovo svrdlo olakšalo fizički napor kroz koji prolazi tijekom sadnje ili čišćenja korova iz vrta.
Uporaba spiralnog svrdla, posebno je osmišljena kako bi ga svi uzrasti mogu koristiti bez i malo napora ili nastanka povrede. Sam princip zasniva se na postavljanju spiralnog svrdla na bušilice od 0,95 cm ili na veće bušilice s naglavkom, kao što su 18 V ili veće. Za akumulatorske bušilice od minimalno 14V. Bušilica ne dolazi uz svrdlo.

PR PR Foto: PR

Svrdlo koje olakšava rad u više oblasti

Spiralno svrdlo nije ograničeno samo na radove u vrtu, već se može koristiti i za miješanje boje i cementa. Uz njegovu pomoć možete jednostavno iskopati rupe za stupove ograde, za ukrasno svjetlo na zemlji, vanjske baklje i suncobrane.
Njegov dizajn drži ga stabilnim kada kopate tvrdo tlo. Ima minimalan razmak između početka noža za kopanje i vrha, tako da će spiralna svrdla početi raditi na tvrdom tlu bez potrebe za guranjem prema dolje što će vas spasiti od napornog fizičkog rada pri sadnji. Svrdlo koje je napravljeno da vam pruži pomoć u raznim oblastima možete koristiti na bilo kojoj površini – djeluje na mekom tlu, tvrdom tlu, pijesku, glini, pa čak i ledu.
Ne propustite priliku da i vaša obrada tla za uzgoj voća, povrća ili sadnju cvijeća prođe uz maksimalnu uštedu vremena, kao i neopisivu uštedu snage – poručite svoje svrdlo još danas!

Neophodan alat za kućne i dvorišne radove

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta - samo na Dokishop stranici pronađite TropanoX – Spiralna vrtna svrdla za rupe i ostvarite nevjerojatne popuste.

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti i novac će vam biti vraćen.

PR PR Foto: PR

NAPOMENA: Popust na ovu nevjerojatnu alatku je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada TropanoX – Spiralna vrtna svrdla za rupe.

Posadite cvijeće, različito povrće, voćke, pa čak i vinovu lozu. Koristit ćete minimalnu snagu, a posaditi ćete dva puta više od uobičajenih metoda kopanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene