Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivna Hrvatska

Jutarnje buđenje u Petrčanima uz atraktivnog Dragu Pezića

PR
PR Foto: PR
Sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska najavljuje već tradicionalni ljetni trening u Petrčanima u subotu, 10. srpnja u 9.30 sati.

Po prvi puta trening će se u Falkensteiner Resortu Punta Skala održati kao jutarnje buđenje organizma i priprema za ljetne radosti. Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića i Ministarstva turizma i sporta, a generalni partner projekta je HEP.

Dnevno buđenje organizma poseban je ritual. Svakodnevno bismo jutra trebali započeti s istezanjem i pripremom tijela za dan. Toplo srpanjsko jutro bit će prilika da usvojimo neka znanja koja će nam kasnije koristiti u redovnoj tjelesnoj aktivnosti!”– ističe Drago Pezić.

Broj vježbača u Hotelu and SPA Iadera je ograničen. Svi vježbači na poklon će dobiti majicu i prostirku za vježbanje te bočicu Mivele. Ima li što bolje od magnezija? Ima magnezij Citrat 375 Dietpharma. Rajska će darovati svježe rajčice, a PIK Vrbovec PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit.

U Falkensteiner Resortu Punta Skala svoje će idealno mjesto za odmor pronaći posebno ljubitelji aktivnog života te oni koji od odmora traže više od pukog ležanja pod suncem. Tu su brojni sportski sadržaji s teniskim terenima, terenima za odbojku na pijesku i ostale sportove, teren za mini golf, novi sportski centar Fortis Club s Health and Fitness Clubom od 800 m², širokim rasponom dnevnih sportskih aktivnosti na vodi i sportskim programima od Cross Fita do joge ili brojnim kampovima za djecu i odrasle s međunarodnim sportskim zvijezdama.

„Falkensteiner Punta Skala je resort u kojem je aktivan oblik odmora i sport iznimno važan te sukladno tome razvijamo i našu ponudu koja ove godine obiluje brojnim događanjima koje gosti mogu potražiti u našem event kalendaru Resorta. Posebno bismo izdvojili trening kampove i radionice koje u ljeto organiziramo s proslavljenim sportskim legendama poput Karela Novačeka i Gillesa Mullera!“ - poručili su iz Falkensteiner Resorta Punta Skala.

Partneri projekta su Kineziološki fakultet iz Zagreba, Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatska liječnička komora, Mentalni trening i Definicija Hrane. Idući trening Aktivne Hrvatske je u Lipiku u subotu, 10. srpnja u 9.30 sati. U Vinkovcima vježbamo 4. te u Zagrebu 18. rujna pod vodstvom tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba. Za treninge se možete prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene