Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za Dnevnik Nove TV

Jovanović: Biskupi pozivaju na nedijalog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar opovrgava da je primio poziv biskupa vezan za zdravstveni odgoj i ističe da se o svemu može razgovarati na Komisiji za odnose s vjerskim zajednicama. Napominje i da stavovi biskupa ukazuju da oni zapravo pozivaju na nedijalog.

Ministar obrazovanja komentirao je za Dnevnik Nove TV jučerašnju poruku biskupa kako ih mjerodavni ministri nisu primili, iako su tražili sastanak o zdravstvenom odgoju.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Parlamentarni izbori 2024. Jandroković stao uz biskupe i objavio da je Google pogriješio: Oglasio se tehnološki div Vladimir Dugalić Iustitia et pax Oglasili se biskupi oko izbora: Poručili građanima da se ne daju zavesti, imaju poruku i za Milanovića

>> Biskupi upozoravaju na trend promicanja rodne ideologije

Jovanović tvrdi da su ljetos iz Crkve tražili sastanak vezan za vjeronauk, a da nikakav poziv za sastanak o zdravstvenom odgoju nije primio. O tome, kaže, mogu razgovarati na Komisiji za odnose s vjerskim zajednicama.

'Ta komisija je mjesto na kojem se može raspraviti, ali pozivati na sastanak i prije tog sastanka reći da se ostaje kod stava o spolnom odgoju kakav trenutačno imaju je poziv na nedijalog i ja takav poziv ne mogu prihvatiti', rekao je ministar Jovanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene