Premijerka Jadranka Kosor na izvenrednoj pressici predstavila je novog člana HDZ-a, Tomislava Karamarka.


'Ovo nije izvanredna konferencija za medije, ovo je normalna konferencija u svrhu primanja Tomislava Karamarka u HDZ', rekla je premijerka Jadranka Kosor na početku izvanredne pressice.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Koalicija Uspješna Hrvatska očekuje 5 do 10 mandata' Slika nije dostupna Josipović predsjednici: 'Zašto nemate stav i vanjsku politiku?'

Na konferenciji za novinare je osobno bio i Tomislav Karamarko koji je pokazao člansku iskaznicu s brojem preko milijun.

'Bilo je pritisaka da ga se smijeni, no Karamarko je pokazao kako je dobar tandem s premijerkom. 'Nitko i ništa nas neće prestrašiti', rekla je Kosor komentirajući navode o crnim fondovima. Kosor je rekla kako se vrši veliki pritisak na HDZ, no da oni neće odustati u borbi protiv korupcije. 'Oni koji su uzeli moraju stati pred lice pravde', rekla je Kosor.

Kosor: Dođite u subotu na skupštinu HDZ-a, bit će veličanstveno

Novinarima se obratio i ministar Karamarko. 'Danas sam obnovio svoje članstvo. Imao sam zeleno svjetlo i poticaj da upregnemo MUP u jedno tijelo za borbu protiv korupcije, kao nezavisni ministar', rekao je Karamarko. 'HDZ je stranka koja prolazi katarzu i čišćenje, pogledajte kako drugi reagiraju', dodao je.

'Želim uložiti energiju u konsolidaciju redova HDZ-a i rad ove Vlade', rekao je Karamarko kao novopečeni član HDZ-a.

Premijerka Kosor rekla da traži 'ravnopravan ulazak u predizbornu utrku od medija pa neka pobijedi najbolji'. 'Sve ovo što se događa je uvod u skupštinu HDZ-a u subotu, da u stranci vlada kaos. Poručujem svim članovima,dođite, bit će veličanstveno', rekla je Kosor.

Kosor: Dođite u moj stan prebrojati tepihe

Nakon službenog dijela pressice Kosor je, nakon pitanja novinara, pozvala javnost da uđe u njen stan kako bi provjerili stanje s njezinom imovinom. 'Ničim se nikada nisam okoristila, možete pogledati moju imovinu, ako želite možemo otvoriti sve što imam', rekla je Kosor.

'Možete doći u moj stan, popisati svu moju imovinu, slike, tepihe, što god hoćete, i usporediti s plaćama koje sam dobivala od 1995. kad sam ušla u politiku do danas. Usporedite pa ćete vidjeti je li to plod moga rada ili nečega drugog', rekla je Kosor.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju