Obavijesti Video Pretražite Navigacija
malverzacije s plinom

Nakon "pljačke stoljeća": Šurjak podnio ostavku na mjesto predsjednika Hrvatske odvjetničke komore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatske odvjetničke komore Josip Šurjak podnio je ostavku na tu funkciju.

Nakon što se Hrvatska odvjetnička komora ogradila od kriminalnih radnji njezina predsjednika Josipa Šurjaka i oduzela mu pravo obavljanja odvjetničke djelatnosti zbog malverzacija vrijednih milijardu kuna, Šurjak je u utorak podnio ostavku.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević redovna konferencija Otkriveni detalji izmjene mjere roditelj-odgojitelj: "Šest mjeseci ne mijenja se ništa..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pljačka strateške kompanije "To je čisto obmanjivanje javnosti": Vlada se oglasila o tvrdnji da se za Škugora zauzeo bivši ministar po nalogu Plenkovića

"Hrvatska odvjetnička komora zaprimila je u utorak 30. kolovoza 2022. godine neopozivu ostavku Josipa Šurjaka, odvjetnika u Zagrebu, na dužnost predsjednika Hrvatske odvjetničke komore i na sve druge dužnosti u tijelima, radnim grupama i komisijama Hrvatske odvjetničke komore", priopćili su iz Komore.

"Nadležna tijela Hrvatske odvjetničke komore će, povodom zaprimljene ostavke Josipa Šurjaka, poduzeti sve potrebne radnje u skladu sa Zakonom o odvjetništvu i Statutom Hrvatske odvjetničke komore", istaknuli su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene