Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nanizao' pet tramvaja

Je li vam ovo poznato?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepropisno parkirani automobili nerijetko mogu izazvati probleme u prometu, a jedan problem izazvao je nepropisno parkiran automobil u Osijeku.

Čak pet tramvaja punih putnika jutros je moralo stati zbog nepropisno parkiranog vozila kod osječkog Doma zdravlja, a naš čitatelj je situaciju uspio fotografirati mobitelom.

Pročitajte i ovo HDZ-ovo kombi-vozilo parkirano na parkingu za invalide Baš bezobzirno HDZ-ovo vozilo parkirao kao šerif, prolaznici ostali u nevjerici; Iz stranke poručili: "Vozač se sam prijavio policiji" Slika nije dostupna moj.report@novatv.hr FOTO S hrvatskih parkirališta: Što im sve ne padne na pamet...

>> VIDEO Ajme, koje parkiranje!

Radnici koji su tim tramvajima jutros žurili na posao, ostatak puta morali su propješačiti. Slične situacije su se već nebrojeno puta dogodile i u Osijeku i u Zagrebu, uvijek zbog nesavjesnih vozača.

Ako ste bili svjedoci sličnim događajima, ili ste primijetili slične prometne prekršaje i uspjeli ih zabilježiti fotoaparatom ili kamerom, vaše snimke pošaljite na moj.report@novatv.hr i vaše ćemo fotografije i snimke objaviti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene