Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jarnjak: Birači će prepoznati Milanovićevu uvredu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni tajnik HDZ-a i prvi na listi u 3. izbornoj jedinici Ivan Jaranjak ocijenio je da će jučerašnju izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića kako ga HDZ-ov izborni slogan "Idemo dalje" podsjeća na Slobodana Miloševića, birači prepoznati kao uvredu.

"Uspoređivati nekoga danas u Hrvatskoj s Miloševićem-krvnikom, a posebno Ivu Sanadera, to je zadnje što bi trebalo govoriti. Birači će to prepoznati i takvi osobni napadi i vrijeđanje SDP-u neće donijeti više glasova", komentirao je danas u Zlataru glavni tajnik HDZ-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Milošević kritizira prvih 100 dana 'Iz Vlade samo Čačićeva galama i zaglušujuća tišina Milanovića' Slika nije dostupna Državni ured za reviziju: Jarnjak ispitan na USKOK-u

Kako je ocijenio, Milanovićeve izjave ne trebaju čuditi.

On se kao mlad čovjek nije uključio u Domovinski rat. Iako su mnogi njegovi vršnjaci u njemu bili, on nije bio ni blizu rata. Zato Milanović misli da mu je hrvatska država poklonjena, a nije, već je teškom mukom i uz velike žrtve stvorena. A on se tu nije namučio, Milanovića tada nije interesirala hrvatska država ", zaključio je Jarnjak predstavljajući stranačke kandidate u 3. izbornoj jedinici.

>> Milanović: Nije Sanader kao Milošević, već su isti njihovi predizborni slogani

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović na predizbornom skupu sinoć u Zaprešiću rekao je da ga HDZ-ov predizborni televizijski spot "Idemo dalje" podsjeća na Slobodana Miloševića.

"Možda to nije najbolja usporedba, ali ne mogu odoljeti, jer je to (Idemo dalje) govorio Slobodan Milošević, a demokratska oporba je odgovorila: Gotov je, gotov je", poručio je Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene