Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbori u Ukrajini

Janukovič odbio suočiti se s Timošenko u tv-debati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Favorit u utrci za ukrajinskog predsjednika, proruski orijentirani političar Viktor Janukovič, odbio je u ponedjeljak suočiti se sa svojom protukandidatkinjom, premijerkom Julijom Timošenko, u izravnoj tv-debati čije je emitiranje predviđeno prije drugoga kruga izbora koji će se održati u nedjelju.

Timošenko je u tv-studiju razgovarala s novinarom koji je vodio emisiju. U skladu s ukrajinskim zakonom, neodaziv protukandidata omogućuje drugome kandidatu da u potpunosti iskoristi vrijeme predviđeno za emisiju, a to je u ovom slučaju bilo 90 minuta. 'Viktor Janukovič neće sudjelovati u natjecanju u lažima što ga organizira Julija Timošenko, jer ima puno važnijih stvari koje mora obaviti', izvijestila je Janukovičeva glasnogovornica, Ganna Guerman.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Slika nije dostupna EU traži njezino oslobađanje Sporazum EU-a i Ukrajine propao zbog slučaja Timošenko

Timošenko je poznata po svom govorništvu, za razliku od njezina protivnika kojemu to područje nije jača strana. U prvome krugu izbora održanih 17. siječnja, Janukovič je dobio 35 posto glasova, a Timošenko 25 posto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene