Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žao mu je

Jakovčić: Ostavka biskupa Milovana je iznuđena zbog afere Dajla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarski župan Ivan Jakovčić izrazio je svoje žaljenje nakon ostavke biskupa Milovana.

Ostavku porečko-pulskog biskupa Ivana Milovana, komentirao je i župan istarski Ivan Jakovčić. Župan smatra da je ostavka iznuđena zbog biskupove uloge u aferi Dajla.

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..." Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem"

>> EKSKLUZIVNO Slučaj Dajla: Biskup Ivan Milovan podnosi ostavku!

'Želim izraziti svoje veliko žaljenje u ime istarske županije i svih građana što je naš biskup Milovan podnio ostavku i ne mogu se oteti dojmu kako je ta ostavka data pod pritiskom.
Kada je takozvani slučaj Dajla u pitanju, apsolutno i sigurno nećemo odustati. Mi smo se jasno izjasnili po tom pitanju, nećemo past pod ničiji pritasak', rekao je Jakovčić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene