Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekinut trajektni promet

Jaka bura kod Makarske, na Biokovu snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Biokovu je noćas palo 20-ak centimetara snijega, temperatura se jutros spustila devet stupnjeva ispod ništice, a zbog vrlo jake bure, od 11 sati prekinut je trajektni promet s Bračom.

Zbog bure na Makarskom primorju, koja puše brzinom od sedamdeset kilometara na sat, a na udare i više od sto kilometara na sat, te zbog jakoga vjetra u Bračkom kanalu, od 11 sati prekinut je trajektni promet između Sumartina na otoku Braču i Makarske. Trajekt Lošinjanka ostao je na vezu u Sumartinu, izvijestio je Gradski centar Osejava iz Makarske.

Pročitajte i ovo Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg! Slika nije dostupna Snijeg u Makarskoj, na Biokovu -15,7 stupnjeva

Snijeg koji je noćas padao na Biokovu spustio se sasvim nisko i na primorski dio te planine. Na najvišem vrhu Svetom Juri, kaže tehničar na televizijskom odašiljaču, palo je 20-ak centimetara snijega, a temperatura se jutros spustila devet stupnjeva ispod ništice.

Zbog sinoćnjega jakoga grmljavinskog nevremena, odašiljač na Biokovu je bez električne energije, ali se uz pomoć agregata radijski i televizijski program normalno emitira.

Radnici HEP-a popravljaju mnoge kvarove na električnim vodovima i postrojenjima nastale zbog nevremena, doznaje se od Gradskog centra Osejave.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene