Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Biokovu je noćas palo 20-ak centimetara snijega, temperatura se jutros spustila devet stupnjeva ispod ništice, a zbog vrlo jake bure, od 11 sati prekinut je trajektni promet s Bračom.


Zbog bure na Makarskom primorju, koja puše brzinom od sedamdeset kilometara na sat, a na udare i više od sto kilometara na sat, te zbog jakoga vjetra u Bračkom kanalu, od 11 sati prekinut je trajektni promet između Sumartina na otoku Braču i Makarske. Trajekt Lošinjanka ostao je na vezu u Sumartinu, izvijestio je Gradski centar Osejava iz Makarske.

Vezani članci Ilustracija Teška nesreća: Žena stradala pod ralicom, nije joj bilo spasa Kolona teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana Kaos na granici sa Slovenijom: Kolaps na autocesti A3, nastala kolona kamiona duga devet kilometara

Snijeg koji je noćas padao na Biokovu spustio se sasvim nisko i na primorski dio te planine. Na najvišem vrhu Svetom Juri, kaže tehničar na televizijskom odašiljaču, palo je 20-ak centimetara snijega, a temperatura se jutros spustila devet stupnjeva ispod ništice.

Zbog sinoćnjega jakoga grmljavinskog nevremena, odašiljač na Biokovu je bez električne energije, ali se uz pomoć agregata radijski i televizijski program normalno emitira.

Radnici HEP-a popravljaju mnoge kvarove na električnim vodovima i postrojenjima nastale zbog nevremena, doznaje se od Gradskog centra Osejave.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju