Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Pad Sanadera

'Jadranka Kosor, kakav Ivo Sanader. On je izdajica!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ostaviti državu u najtežem trenutku, a onda najaviti povratak kada počne raščišćavanje nagomilanih problema stanovnicima Hrvatske posve je neprihvatljivo. Ogorčeni na postupke bivšeg predsjednika Vlade, ne žele njegov povratak u politiku.

Gotovo deset godina vlasti Ive Sanadera ili tek šest mjeseci Jadranke Kosor? Građani čini se nemaju dvojbi. 'Jadranka Kosor, kakav Ivo Sanader. On je izdajica! Pobiga je onda kad je bilo najgore', kažu u Šibeniku. 'Svakako prije Jadranka Kosor nego Ivo Sanader', izjasnili su se Zagrepčani. Ni posljednje ankete, one iz prosinca, nisu išle u prilog Sanaderu. Čak 80 posto građana tada nije odobravalo Sanaderov mogući povratak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Glas građana Vjerujete li da se dobro dobrim vraća? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Ilustracija Anketa Dnevnika Nove TV Koja vam je cijena kuglice sladoleda prihvatljiva? Pogledajte kako ste glasali

>> Sanader izbrisan iz članstva HDZ-a!

'To je ludost, nije mogla biti luđa! To bi samo luđak mogo napravit što se on sada vratio', smatraju u Dubrovniku. Početkom 2009. o tadašnjem premijeru Sanaderu pozitivno mišljenje imalo je tridesetak posto građana. U srpnju, kada je iznenada dao ostavku, ta potpora pala je na 29 posto. Premijerka postaje Jadranka Kosor koja ubrzo dobiva sve veće povjerenje građana. Tako je krajem godine pozitivno o njoj mislilo 49 posto građana.

'Sad ovo što radi je dobro. To su radikalni koraci koje možda niti jedan muškarac se ne bi usudio napraviti. Ipak je žena uzela sve u svoje ruke', smatraju građani Zagreba. 'Mislim da se Jadranka Kosor ipak borila se kako je mogla i koliko je mogla u ovoj situaciji', izjasnili su se u Vukovaru. U posljednjoj anketi iz prosinca građani su rekli i što bi trebala napraviti Jadranka Kosor ako se obistine najave o Sanaderovom povratku. 64 posto njih smatralo je da se njegov povratak treba spriječiti.

Što mislite o izbacivanju Sanadera iz HDZ-a

  • Oduševljen sam
  • Podržavam svaku odluku premijerke
  • Zgrožen sam
  • Svejedno mi je

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene