Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Filip Jovanović kod Ive Josipovića

Jačanje suradnje: Crnogorski predsjednik u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović ugostio je crnogorskog predsjednika Filipa Vujanovića koji je u dvodnevnom posjetu Hrvatskoj.

U razgovoru u četiri oka Ivo Josipović je izrazio zadovoljstvo odnosima dviju zemalja te odnosom prema hrvatskoj nacionalnoj manjini u Crnoj Gori. Obojica predsjednika ističu potrebu za jačom ekonomskom suradnjom te zajedničkom borbom protiv kriminala. Josipović je crnogorskom kolegi dao potporu u nastojanjima da ta zemlja uđe u euroatlantske integracije kao i Europsku Uniju.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Slika nije dostupna Josipović: Između Hrvatske i Crne Gore nema 'vrućih političkih pitanja'

'Želja nam je da ova regija naša regija jugoistočne europe bude regija mira, stabilnosti i suradnje, primjer suradnje hrvatske i Crne Gore su čini mi se dobar primjer za cijelu regiju', izjavio je Ivo Josipović. 'Naša je ambicija da kroz to državno ohrabrimo i privredne komore, i unije poslodavaca, i kompanije i ljude iz biznisa da uspostave što otvoreniju i što frekventniju suradnju', rekao je crnogorski predsjednik Filip Vujanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene