Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije turista dovezlo se na benzinsku crpku, gdje su izvadili toster i spremili večeru, koju su potom na licu mjesta i pojeli.


U Šibeniku je sinoć bilo moguće svjedočiti nesvakidašnjoj sceni u kojoj su se turisti dovezli na jednu benzinsku crpku i ondje si odlučili pripremiti večeru.

Vezani članci Tvrtko Korbar s Hrvatskog geološkog instituta Geolog Korbar otkrio koja je sličnost između današnjeg potresa u Dalmaciji i onog u Petrinji u prosincu Tomislav Fiket, seizmolog Seizmolog otkrio: "Potresi ove magnitude bi na nekom drugom terenu proizveli puno veće štete". Objasnio i zašto Hrvatska s rasjedima zapravo ima - sreće

Turisti su s automobilom i prtljažnikom punim koferima pristali na benzinsku gdje su potom izvadili tavu i toster kojeg su uključili u utičnicu, nakon čega su pripremili večeru koju su na licu mjesta i pojeli, javio je jedan čitatelj portalu ŠibenikIN.

Osoblje benzinske crpke nije primjetilo turiste koji su nekoliko metara pored njih spremali objed, a jedan od radnika je poručio kako je opasno paliti toster na mjestu gdje se toči gorivo te pozvao ljude da to ne rade ili da spriječe one koji takvo što čine.