Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izborno povjerenstvo: Nije bilo incidenata u Ličkom Osiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na biračkom mjestu broj 16. u Ličkom Osiku nije bilo nikakvog incidenta od otvaranja tog biračkog mjesta pa do 14,50 sati, izvijestilo je Izborno povjerenstvo 9. izborne jedinice za Ličko-senjsku županiju.

Kako se navodi u priopćenju u povodom objave informacije o incidentu na biračkom mjestu broj 16. u zgradi Osnovne škole u Ličkom Osiku, provjerom kod nadležnog Izbornog povjerenstva Grada Gospića ovo je Izborno povjerenstvo došlo do saznanja da na navedenom biračkom mjestu nije bilo nikakvog incidenta od otvaranja biračkog mjesta pa do 14,50 sati. 

Pročitajte i ovo Prisegnuli novi članovi DIP-a - 14 DIP podsjetio Izbori su sve bliže: Pogledajte tko će kada predavati liste Slika nije dostupna Potukli se članovi biračkog odbora

>> Potukli se članovi biračkog odbora

O mogućem incidentu, odnosno narušavanju javnog reda i mira na području Ličkog Osika, a izvan spomenutog biračkog mjesta informacija se može zatražiti od Policijske uprave ličko-senjske, navelo je Izborno povjerenstvo.

U toj je policijskoj upravi potvrđeno da je do narušavanja javnog reda i mira došlo u lokalnom kafiću u Ličkom Osiku, ali policija nije dala nikakve dodatne podatke o tom događaju.

Udruga Elekta, čiji promatrači također nadziru tijek izbora na
terenu, izvijestila je pak kako je ispred biračkoga mjestu 16 u Ličkom Osiku član biračkoga odbora, koji je i član HDZ-a, fizički napao drugoga člana biračkoga odbora, za kojeg se ne navodi stranačka pripadnost, te da je nadležna policijska postaja primila pisanu prijavu o incidentu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene