Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje Glavašu

Iza zatvorenih vrata svjedoči zaštićeni svjedok br. 6

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedočenjem zaštićenog svjedoka broj 6 iza zatvorenih vrata na zagrebačkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje Branimiru Glavašu i ostalim optuženima za ratne zločine protiv srpskih civila u Osijeku 1991. u slučajevima 'garaža' i 'selotejp'.

Predsjednik sudskog vijeća Željko Horvatović je na početku rasprave bez obrazloženja isključio javnost, pa svjedočenje zaštićenog svjedoka mogu pratiti jedino strane u postupku te predstavnici nevladinih udruga, dok je novinarima zabranjen ulazak u sudnicu.

Pročitajte i ovo Scena iz filma Titanic Aukcija Prodan kontroverzni rekvizit iz filma Titanic zbog kojeg se mnogi pitaju jesu li mogli preživjeti i Jack i Rose Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac"

Zaštićeni svjedok također nije u sudnici već svoj iskaz daje iz posebne prostorije na Županijskom sudu koji se video linkom prenosi u sudnicu. Njegovo lice je prikriveno, a glas izmijenjen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene