Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugu večer zaredom

Dok je Sanader obavljao pregled, kliniku čuvali naoružani specijalci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer u privatnu kliniku došao je prije završetka radnog vremena, a njegov boravak su osiguravali naoružani pripadnici specijalne i pravosudne policije.

Bivši premijer Ivo Sanader sinoć je ponovno prevezen na liječnički pregled. Kako doznajemo, Sanader je u privatnu polikliniku ušao kroz garažu koja je prethodno bila zatvorena. Stigao je u pratnji specijalne policije, a bio je obučen u plavu majicu i tamnoplavu trenirku. Hodao je uz pomoć štaka.

Pročitajte i ovo Joe Biden rutinska kontrola "Možda misle da izgledam premlado": Biden išao na sistematski Sanader šef zatvorske knjižnice - 2 Hoće li uskoro izaći na slobodu? Sanader postao šef zatvorske knjižnice: "Relativno brzo bismo ga mogli vidjeti u Zagrebu"

Polikliniku je napustio nešto prije 21.30 kroz požarni put, u tajnosti. Dok je Sanader na trećem katu obavljao pregled kod liječnika kliniku su pod budnim okom čuvali naoružani specijalci u pancirkama.

Podsjetimo, Sanader je snimljen jučer navečer prvi put otkako je sredinom srpnja izručen Hrvatskoj, pri izlasku iz jedne zagrebačke poliklinike gdje je bio na pregledu.

Na fotografijama je bivši premijer znatno mršaviji, pa su se u javnosti pojavila brojna nagađanja o razlozima gubitka kilograma.

Njegov odvjetnik Goran Suić danas je odlučno odbacio sva nagađanja i špekulacije. Kako kaže njegov je branjenik dobro. 'Gospodin Sanader nema bijele obrve niti je toliko sijed. Nema nikakve razlike od prije i sada. Ne znam da li je to netko retuširao... Čovjek se osjeća dobro, stabilan je i ima jedino problema s nogom. jedini problem je što je smršavio desetak kila, ali mislim da je to za njega dobra stvar', smatra odvjetnik Suić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene