Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagrada za reportere Nove TV

Ivana Petrović proglašena najboljom novinarkom, a Mislav Bago najpopularnijim novinarom u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najjače snage Nove TV, Ivana Petrović, urednica vanjske politike i Mislav Bago, urednik i reporter te politički komentator osvojili su nagrade u kategorijama Najbolja novinarka odnosno Najpopularniji novinar u Hrvatskoj u sklopu istraživanja koje je provela MediaNet, tvrtka za medijska istraživanja i analize. Rezultati su predstavljeni u sklopu Weekend Media Festivala.

Ovo je još jedna potvrda za Novu TV koja svojim informativnim programom već godinama podiže ljestvicu kvalitete i donosi svojim gledateljima informaciju više.

Anketa, koju je provela agencija Medianet, je u obje kategorije provedena u sklopu Weekend Media Festivala. U kategoriji ''Najpopularniji novinar'' anketa je provedena telefonskim putem od 12. do 15. rujna i to na 1.000 ispitanika, punoljetnih građana RH. Ispitanici su odlučivali između 171 novinara s područja televizije, tiska, radija i web portala. Prvo mjesto je uvjerljivo odnio Mislav Bago, a među najboljima smjestilo se još nekoliko poznatih lica Nove TV – Saša Kopljar, Ivana Paradžiković, Andrija Jarak, Romina Knežić, Marija Miholjek i Petar Pereža.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović, urednice vanjske politike Dnevnika Nove TV Za Dnevnik Nove TV Ivana Petrović istaknula dvije mogućnosti i poručila: "Nitko nema pravo udariti na ustavni poredak Hrvatske" Reporteri Dnevnika Nove TV Najiskusniji reporterski tim Specijalna emisija Nove TV "Inauguracija" 18. veljače od 11 sati

Nova TV proslavila 15 uspješnih godina

Za kategoriju ''Najbolji novinar'' , anketa je provedena online, od 18. do 22. rujna među stručnjacima za Odnose s javnošću. Riječ je o 154 člana Hrvatske udruge za Odnose s javnošću, profesora i studenata novinarstva. Nagrade je u ime oba urednika i novinara preuzela direktorica Informativnog programa Nove TV, Ksenija Kardum,a tom prilikom je i izjavila: ''Ove nagrade su dvostruka potvrda da radimo drugačije i bolje od drugih – to su potvrdili građani, dakle ujedno i gledatelji u kategoriji najpopularnijeg novinara za Mislava Bagu, a zatim i PR stručnjaci u kategoriji Najbolje novinarke za Ivanu Petrović. Ovo dvoje urednika i novinara su za Novu TV neizmjerno važne snage jer svojim načinom rada, drugačijim izvještavanjem i propitivanjem svega što se događa u Hrvatskoj i regiji, stvaraju jednu drugu dimenziju kvalitete za našu televizijsku postaju.''

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene