Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobila bolju ponudu

Iva Mia Erak nakon dvije godine napušta Bandića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosadašnja glasnogovornica Milana Bandića Iva Mia Erak nakon dvije godine vjernosti napušta svoje radno mjesto.

Nekadašnja najljepša gospođa svijeta danas je dala otkaz, a do isteka ugovora 18. rujna biti će na godišnjem odmoru. Iva Mia Erak kaže da se ne radi ovdje o nikakvom sukobu nego da je jednostavno dobila bolju ponudu u jednoj konzultantskoj kući. Prednost novog posla joj je i ta što će imati više veremena za svoju kćerkicu.

Pročitajte i ovo Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa - Ilustracija - 1 NEMA NIKAKVE POVREDE Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odbacilo pokretanje postupaka protiv Bandića, Kuščevića i Marića Milan Bandić - 1 ''ŠUMA PROPISA'' Zagreb započinje s podjelom novčane pomoći za obnovu nekretnina oštećenih u potresu

Kao jedan od razloga rastave lijepe glasnogovornice i njenog supruga se spominjao i taj što je veći dio dana provodila ma poslu. Milan Bandić se sada tako mora baciti na traženje novog glasnogovornika a po svemu sudeći to bi opet moglo biti neko intrigantno ime jer je osim gospođe Erak za glasnogovornika Holdinga postavio Nenada Ivankovića koji je završio pod policijskom istragom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene