Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Italija bezuvjetno podupire ulazak Hrvatske u EU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnik talijanskog parlamenta i predsjednik parlamentarne Komisije za vanjske poslove i poslove s EU-om Umberto Ranieri izjavio je u subotu u Rovinju kako Italija bezuvjetno podupire ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

Ranieri, koji boravi u posjetu Talijanskoj uniji, rekao je novinarima kako u odnosima između Italije i Hrvatske vlada pozitivno ozračje i istaknuo kako njegova zemlja "apsolutno" podupire ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uzvratili istom mjerom Irak na 90 dana zabranio ulazak - Amerikancima! Slika nije dostupna "Kriv" jer je iz neželjene zemlje STRAVA U ZRAČNOJ LUCI Satima držali 5-godišnjaka, očajnoj majci zabranjen bilo kakav kontakt

Saborski zastupnik i predsjednik Talijanske unije Furio Radin
naglasio je kako će se uz pozitivno ozračje među dvjema državama još lakše u budućnosti rješavati otvorena pitanja kao što je to problem vraćanja imovine esulima, te pitanje ekološko-ribolovne zone. 

Upravo zbog toga on je pozvao određene stranke u Hrvatskoj da ne stvaraju napetosti oko Zaštićeno ekološko-ribolovnog područja (ZERP).

Tijekom Ranierieva posjeta rovinjskom Centru za povijesna
istraživanja direktor Giovanni Radossi izrazio je nadu da će
talijanski parlament i u buduće podržati rad ove kulturne ustanove, kao što je to činio i do sada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene