Obavijesti Video Pretražite Navigacija
20 vojnih zrakoplova

VIDEO Hrvatski migovi i dalje u Ukrajini...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvanaest vojnih zrakoplova Hrvatskog ratnog zrakoplovstva još se uvijek nalazi na remontu u Ukrajini. Isporuka kasni 5 mjeseci.

Isporuka dvanaest vojnih zrakoplova Hrvatskog ratnog zrakoplovstva koji se još uvijek nalaze na remontu u Ukrajini, kasni već pet mjeseci.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski 95 milijardi dolara pomoći Zelenski zahvalio Amerikancima na velikom paketu pomoći, Rusi im poručili: "To će uništiti Ukrajinu" Slika nije dostupna Na remontu Hrvatski MIG-ovi još uvijek u Ukrajini! Kada će se vratiti?

Mađari se narugali Hrvatskoj? A sve zbog jednog MIG-a!

'Imam informaciju da su riješeni problemi sa našim zrakoplovima u Ukrajini, tj. da je navigacijski sustav OK. Moj posao je da to potvrdim ili demantiram', rekao je hrvatski brigadir Ivan Selak.

Hrvatski tim za nadzor jutros je odletio u Ukrajinu. Tamo će obaviti preliminarne preglede na pet zrakoplova koji uključuju i testne letove. Nakon toga će potvrditi jesu li MIG-ovi spremni za transport u Hrvatsku.

MORH: Stanje u Ukrajini ne utječe na remont hrvatskih MiG-ova

'Trenutno imamo dva zrakoplova koji osiguravaju zračni prostor, sukladno svim ugovorima i sporazumima', dodao je pukovnik Željko Šimić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene