Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ipak ništa od tužbe liječnika protiv splitske bolnice.


Liječnicima i medicinskim sestrama splitskog KBC-a isplaćene su danas razlike u plaćama, umanjene obračunom satnice za vrijeme godišnjih odmora, doznaje se od sindikalnog povjerenika Bože Bote.

Vezani članci Prebrojavanje glasova Prebrojeni svi listići: Pogledajte kako nakon izborne noći stoje stvari u četiri velika grada Lokalni izbori, ilustracija Prve izlazne ankete: Saznajte tko vodi u četiri najveća grada prema prvim projekcijama

"Novac je uplaćen i liječnicima i sestrama tako da nema razloga za tužbu", rekao je Bota, koji se nada da se slična situacija neće ponoviti i idući mjesec.

Liječnici tuže bolnicu: Nakon godišnjeg dobili 3.500 kuna manju plaću!

Razlika je isplaćena nakon što je sindikat u splitskom KBC-u najavio tužbe zbog obračuna plaća, a radna inspekcija obavila nadzor.

Ministar zdravlja Siniša Varga jučer je izjavio kako je upoznat s raskorakom u načinu isplate i obračunu plaća za godišnji odmor u KBC-u Split. Dodao je i kako će nastojati da se to pitanje ne rješava sudskim putem, već da ono što je pošteno odrađeno, bude pošteno i plaćeno. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook