Indijski veleposlanik u Hrvatskoj poklanja sliku predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović (Foto: India in Croatia (Embassy of India, Zagreb)/Facebook)
Indijski veleposlanik u Hrvatskoj poklanja sliku predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović (Foto: India in Croatia (Embassy of India, Zagreb)/Facebook)

Indijski veleposlanik na odlasku Sandeep Kumar na platnu je ovjekovječio događaje u Hrvatskoj koji su obilježili njegov mandat. Jednu od svojih slika poklonio je i izborniku Zlatku Daliću


Tijekom svojeg oproštaja od Hrvatske, veleposlanik Indije u Zagrebu je predstavio svoje slike o različitim temama u Hrvatskoj među kojima su parlamentarni izbori, kriza u Agrokoru, Zagrebačka katedrala, hrvatski nogometni uspjeh, hrvatski pejzaš i portret hrvatske Predsjednice, obavilo je na službenom Facebooku indijsko veleposlanstvo u Hrvatskoj.

Vezani članci Poplave odnijele 150 života u Indiji (Foto: AP) Dramatične snimke obilaze svijet: Poplave i odroni ubili više od 150 ljudi, deseci tisuća evakuirani Pakistanska vojska u Kašmiru (Foto: AFP) - 3 Pakistanska vojska "do kraja" će biti uz narod Kašmira: Indija im prekinula televizijske, telefonske i internetske veze

Tako je predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović od veleposlanika Sandeepa Kumara primila vlastiti portret, dok je ministar gospodarstva Darko Horvat dobio sliku koju je Kumar nazvao 'Kriza u Agrokoru'. 

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić dobio je sliku koja predstavlja povijesni uspjeh 'vatrenih' na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je od veleposlanika sliku Zagrebačke katedrale, a premijer Andrej Plenković sliku na temu parlamentarnih izbora 2016.

Indijski veleposlanik darovao je i Nacionalnu galeriju moderne umjetnosti poklonivši svoju sliku koju je nazvao 'Plutajući čamac u azurnom Jadranu'.

Veliko otkriće kod Imotskog: Znanstvenici otkrili novu vrstu u Crvenom jezeru

Pred nama je još jedan blagdan i produženi vikend: Pripremite se na gužve i novo pogoršanje vremena