Indijski veleposlanik u Hrvatskoj poklanja sliku predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović (Foto: India in Croatia (Embassy of India, Zagreb)/Facebook)
Indijski veleposlanik u Hrvatskoj poklanja sliku predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović (Foto: India in Croatia (Embassy of India, Zagreb)/Facebook) Foto: India in Croatia (Embassy of India, Zagreb)/Facebook

Indijski veleposlanik na odlasku Sandeep Kumar na platnu je ovjekovječio događaje u Hrvatskoj koji su obilježili njegov mandat. Jednu od svojih slika poklonio je i izborniku Zlatku Daliću


Tijekom svojeg oproštaja od Hrvatske, veleposlanik Indije u Zagrebu je predstavio svoje slike o različitim temama u Hrvatskoj među kojima su parlamentarni izbori, kriza u Agrokoru, Zagrebačka katedrala, hrvatski nogometni uspjeh, hrvatski pejzaš i portret hrvatske Predsjednice, obavilo je na službenom Facebooku indijsko veleposlanstvo u Hrvatskoj.

Vezani članci Koronavirus u Indiji - 4 Dramatično u Indiji, samo u Delhiju 2000 novozaraženih. Vlasti željezničke vagone pretvaraju u bolnice Koronavirus u Indiji - 2 Indija pretekla Britaniju, postala četvrta najpogođenija zemlja koronavirusom

Tako je predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović od veleposlanika Sandeepa Kumara primila vlastiti portret, dok je ministar gospodarstva Darko Horvat dobio sliku koju je Kumar nazvao 'Kriza u Agrokoru'. 

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić dobio je sliku koja predstavlja povijesni uspjeh 'vatrenih' na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je od veleposlanika sliku Zagrebačke katedrale, a premijer Andrej Plenković sliku na temu parlamentarnih izbora 2016.

Indijski veleposlanik darovao je i Nacionalnu galeriju moderne umjetnosti poklonivši svoju sliku koju je nazvao 'Plutajući čamac u azurnom Jadranu'.

Veliko otkriće kod Imotskog: Znanstvenici otkrili novu vrstu u Crvenom jezeru

Pred nama je još jedan blagdan i produženi vikend: Pripremite se na gužve i novo pogoršanje vremena