Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ilegalnim oružjem slučajno ubio prijatelja, roditelji ne razgovaraju ni dan danas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svako drugo ubojstvo u Hrvatskoj počinjeno je vatrenim oružjem kojeg velik broj stanovnika još uvijek drži u podrumima, tavanima i ormarima. Nažalost, ne čuvaju ga dobro. Da je drugačije, Marijo Kantolić imao bi danas 16 godina. Njega je prije 6 godina u igri ubio prijatelj iz susjedstva.

Koliko je i jednoj i drugoj obitelji mučan život od tog tragičnog događaja, očevi obojice dječaka, ispričali su novinaru Provjerenog.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PROSLIJEĐENA MINISTRU HORVATU Prikupljeno čak 8000 potpisa za zaštitu Vruje: ''Velika nam je želja da se više nigdje na našoj obali ne ponovi ovaj slučaj'' Slika nije dostupna Skandal u BiH Diplomu medicinske sestre stekla u 17 dana: Posrednika krivotvorenom diplomom uhvatili na djelu

Obitelji Kantolić i Petenjak prvi su susjedi, njihove su kuće udaljene svega 100-njak metara. Sinovi su se svakodnevno družili, a slično je bilo i tog kobnog dana prije šest godina, kada se bezazalena igra pretvorila u tragediju.

Trojica dječaka pronašla su ključ od sanduka u kojem otac čuva oružje te znatiželjno krenuli istraživati što ima unutra.

Malo je trebalo da se dogodi tragedija. Dječak je sačmaricom domaće izrade s male blizine upucao prijatelja u vrat te ga  pogodio u vratnu arteriju. Dječak je na mjesti iskrvario. 

Cijeli prilog o ilegalnom oružju te tragedijama koje se događaju kada oružje dospije u krive ruke, pogledajte u priloženom video prilogu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene