Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHVATILI IH

Ilegalni imigranti ukrali autobus i njime bježali policiji do Slunja, razbijena dva policijska vozila

Razbijeno policijsko vozilo (Foto: PU karlovačka)
Razbijeno policijsko vozilo (Foto: PU karlovačka) Foto: PU karlova?ka
Iz Policijske uprave karlovačke objavili su kako su dvojica Sirijaca, imigranti, noćas u Pašinom Potoku ukrali autobus karlovačkih oznaka te se njime uputili iz smjera Cetingrada prema Slunju.

Polcijski službenici pokušali su ga zaustaviti oko 3:35 u mjestu Kremen, no u tome nisu uspjeli. Uslijedila je potjera, no autobus se nije zaustavljao.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Davor Božinović Na državnoj granici Božinović obišao granicu i poslao poruku: "Možda bi htjeli žice, drugi bi htjeli da sve puštamo pa bi ovdje bile rijeke migranata"

Tek u Nikšiću vozilo je stalo i iz njega su pobjegle dvije osobe, nakon čega se autobus nastavio kretati unatrag te udario u policijski automobil, koji je potom udario u drugo vozilo policije.

Razbijeno policijsko vozilo (Foto: PU karlovačka) Razbijeno policijsko vozilo (Foto: PU karlovačka) Foto: PU karlova?ka

Dvojac koji je pobjegao iz autobusa ubrzo je uhvaćen. Utvrđeno je da se radi o dvojici ilegalnih imigranata, državljana Sirije.

Nad njima je sada u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene