Obavijesti Video Pretražite Navigacija
podržali proračun

Pala i treća žrtva podrške Bandiću: Nezavisna lista Zagreb izbacila generala Milićevića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jozo Milićević više nije član Nezavisne liste Zagreb jer je podržao zagrebački proračun suprotno odluci stranke.

Jozo Milićević je izbačen iz Nezavisne liste Zagreb jer je podržao izglasavanje zagrebačkog proračuna, suprotno odluči Predsjedništva od 10. prosinca. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna žele raspisivanje izbora Nezavisna lista Zagreb traži ostavku Bandića zbog "Zagrebačkog Manhattana" Slika nije dostupna ''može se napraviti više'' Kandidati Bandićeve stranke zabrinuti zbog odlazaka iskusnih mladih ljudi iz Hrvatske

"Zastupnici stranke u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Marijana Sumpor i Jozo Milićević trebali su glasati protiv prijedloga proračuna Grada Zagreba za 2019. godinu. Zastupnik Jozo Milićević odlučio je glasati suprotno odluci tijela stranke i zbog toga više nije član Nezavisne liste Zagreb", priopćeno je iz NLZ-a.

U NLZ-u ne mogu prihvatiti da zastupnici koji su od građana izabrani na opozicijskoj platvorni na kraju svojjimglasovima podrže vladajuće, odnosno gradonačelnika.

HSS je danas izbacio Iliju Ćorića, dosadašnjeg glavnog tajnika stranke, a Darinko Kosor je najavio da će ista sudbina zadesiti i njihovog Miroslava Polovaneca. Sva trojica su podržala prijedlog priračuna za 2019. godinu iako tijela njihovih stranaka odlučila drukčije. 

Polovanec je svoju odluku objasnio skandaloznom izjavom da je "jedan od rijetkih Zagrepčanaca koji ne da da mi se diktiraju neka prezimena koja nisu zagrebačka", pa pojasnio da "sigurno neće stati pod palicu da mu naređuje (Zlatko) Hasanbegović".

Ćorić je rekao da je proračun podržao jer je to u interesu Zagreba. Krešo Beljak, predsjednik HSS-a, je na konferenciji za novinare na kojoj je objavio da je Ćorić izbačen, otkrio da mu je Ćorić rekao da ga je na taj potez "život natjerao". 

Aktualno Filmska priča: Tek s 34 godine je saznala da joj je pravi otac legendarni holivudski glumac Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia +0 Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Celebrity Filmska priča: Tek s 34 godine je saznala da joj je pravi otac legendarni holivudski glumac 1/5 >>

Aktualno Novi šokantni detalji o premlaćivanju 18-godišnje Zadranke: "Da je bio još jedan udarac, ne bi preživjela" Premlaćivanje se odvilo u jednom zadarskom kafiću (Foto: Provjereno) Premlaćivanje se odvilo u jednom zadarskom kafiću (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Konobarica je iznijela svoje svjedočanstvo (Foto: Provjereno) Konobarica je iznijela svoje svjedočanstvo (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Čovjek koji je djevojku prebio uskoro će biti pušten na slobodu (Foto: Provjereno) Čovjek koji je djevojku prebio uskoro će biti pušten na slobodu (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Novi brutalni detalji (Foto: Provjereno) Novi brutalni detalji (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno +0 Suđenje je u tijeku (Foto: Provjereno) Hrvatska Novi šokantni detalji o premlaćivanju 18-godišnje Zadranke: "Da je bio još jedan udarac, ne bi preživjela" 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene