Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afere sa e-mailovima

HSP AS traži ostavku Hajdaš Dončića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HSP dr. Ante Starčević traži neopozivu ostavku ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Siniše Hajdaš-Dončića, priopćili su iz te stranke.

Ostavku traže zbog afere sa službenim e-mailovima iz njegovog ministarstva, a u svrhu prejudiciranja i namještanja javnog natječaja za zamjenika direktora Zračne luke Zagreb.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nevjerojatan slučaj u BiH Škola primila dojavu o bombi: Uprava e-mail pročitala tek dan kasnije Krađe identiteta i osjetljivih podataka sve su češća pojava A1 donosi Samo jedna naizgled bezazlena poruka može vas skupo stajati: Što je phishing, ali i kako se ne upecati

>> 'Ako je Holy otišla zbog stranačkog maila, ovdje je stvar puno jasnija'

'Iz e-mailova je očito kako ministar na krajnje neprimjeren način vrši pritisak da se za zamjenika direktora Zračne luke Zagreb izabere Krunoslav Šamsa i to više od mjesec dana prije raspisivanja javnog natječaja. Mi u HSP dr. Ante Starčević smatramo kako je ovom posljednjom ministarskom 'e-mail aferom' evidentno da nezakonito zapošljavanje i namještanje podobnih partijskih kadrova nije pojedinačna odluka ministra nego je na snazi provedba službene politike Kukuriku koalicije, a koja se nimalo ne razlikuje od sličnih radnji u prošlim garniturama vlasti. Jednog 'barba Luku' zamijenili su drugi 'barba Luke' što je očito po mailovima bivše ministrice Mirele Holy, prvog potpredsjednika Vlade RH Radimira Čačića i posljednjim mailovima ministra Siniše Hajdaš-Dončića', stoji u priopćenju. (VLM Agencija)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene