U Londonu se dogovara, pregovara, razgledava.


U Londonu je počeo svjetski turistički sajam, jedan od najvećih i najutjecajnijih.

Vezani članci Dubrovnik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 I dok broj turista pada, njima su gužve i dalje velik problem: ''Ne možemo ni kvalitetno poslužiti gosta'' Ministar turizma Gari Capelli (Foto: Dnevnik.hr) Nismo podbacili: Turistički promet u prvoj polovici 2019. godine porastao za 6 posto

Među 200 zemalja predstavlja se i Hrvatska, koja je po rastu ove godine među 3 najuspješnije zemlje. I prve najave za iduću sezonu su obećavajuće.

Puna života, Hrvatska i ove godine u Londonu plijeni pozornost i privlači posjetitelje za iduće ljeto.Tamo se dogovara, pregovara, razgledava. Prepoznatljivi štand ove je godine još veći i već prvog dana odlično posjećen. Hrvatska je u samom vrhu.

Konkurencija je sve jača. Dok je hrvatski štand usredotočen na vizulni dojam, Grci su donijeli cijelu tržnicu. Najveći ovogodišnji turistički gubitnici, Turci, goste privlače kavom, a izlagače obukli u tradiconalnu obuću i ponudili hranu.

Britanske goste žele baš svi ugostiti iz razloga što putuju dugo, od travnja do listopada i dobri su potrošači. Ali dobrog potrošača i gosta treba znati privući. Londonski sajam jedna je od najboljih prilika.

Više o tome kako to uspjeva Hrvatskoj, pogledajte u video prilogu.