Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Top ljestvica Yahooa

Hrvatska u TOP ljestvici Yahooa, najpoželjniji smo za...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
NIkada nije na odmet razmišljati o dalekoj budućnosti. Tako se možete, naprimjer, pozabaviti mišlju u kojoj bi državi najbolje bilo provesti zasluženu mirovinu. Tako se prema Yahoou Hrvatska nalazi među pet najpoželjnijih destinacija za provođenje mirovine.

Iako je danas glavna asocijacija na dane u trećoj životnoj dobi preživljavanje, uvijek ostaje prostora za maštanje. Yahoo je tako rangirao top 5 destinacija, među kojima se našla i Hrvatska. Evo što su naveli za svaku od 5 zemalja:

Pročitajte i ovo Provjereno: Zvonimir Rusjan - 3 Užasna situacija SKANDALOZNO Zvonimir je 11 godina bez mirovine zbog nevjerojatnog razloga: "Vjerojatno čekaju da umrem..." Očekuje se dobra predsezona Za Uskrs se očekuje više od 100 tisuća dolazaka Očekuje se dobra predsezona: Broj rezervacija premašuje rekordnu 2019.

Francuska - mjesečni budžet 2.500 dolara

Francuska je zemlja superlativa. Glavni grad naziva je najljepšim, najromantičnijim, i najposjećenijim mjestom na svijetu. Francuska nudi najbolja vina, sireve, restorane, trgovine, dvorce, vrtove, parkove, plaže, muzeje, kafiće, sela, umjetnost.

Pitate se je li Francuska preskupa? Nije strašno. Pariz nije jeftin, no u drugim mjestima ove zemlje možete pronaći ugodna mjesta gdje ćete lijepo živjeti od (francuske) mirovine, piše Yahoo. I nije na odmet znati da je Francuska zemlja koja pruža jednu od najboljih zdravstvenih osiguranja.

Italija - mjesečni budžet - 2.000 dolara

Život u blizini Rima, Firence, Venecije i Toskane većini se čini nedostižan za jednog umirovljenika. No, to ipak ne znači da Italiju odmah trebate otpisati.

Yahoo preporučuje pokrajinu Abruzzo. Tamo su plaže zlatne, a more je tirkizne boje. Ova regija je jedno od skrivenih talijanskih blaga.

Irska - mjesečni budžet - 2.500 dolara

Irska je sigurna, miroljubiva, ugodna, ljudi su velikodušni i prijateljski nastrojeni. I svi pričaju engleski, pa je stoga gotovo idealno odredište, piše Yahoo.

>> Osam načina da u mirovinu odete bogati!

Dodaje kako je Irska danas mnogo ugodnija nego što je to bila prije desetak godina. Cijene nekretnina pale su za gotovo 50 posto, i još uvijek padaju.

Španjolska - mjesečni budžet - 2.000 dolara

Španjolska je najpoznatija po svojoj obali. No, ona u unutrašnjosti skriva još mnogo toga. Barcelona je predivan grad, ako tražite kozmopolitanski život nedaleko vode.
Ova zemlja nudi predivne plaže, gradove, ali i ljude. Dobra je vijest da i u Španjolskoj u zadnjih nekoliko godina padaju cijene nekretnina.

Hrvatska - mjesečni budžet - 2.000 dolara

Iako je Hrvatska država s neobičnom i kompliciranom poviješću, diče se vrlo otvorenim i ljubaznim ljudima, i nevjerojatno prekrasnom prirodom, piše Yahoo.

Istra je krajolik koji pruža nestvarne ljepote. Kuda god pogledate, nešto raste, bile to masline, grožđe, smokve, rajčice, bundeve ili kupine.

I nekim dijelovima svijeta, priroda sam sebe nadmašuje, a u drugim, ono što čovjek izgradi je impresivno. U Istri, priroda i čovječanstvo su radili zajedno više od stoljeća, počevši s Rimljanima, kako bi stvorili zemlju užitaka koju morate cijeniti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene