Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSLJEDICE VLADINE ODLUKE

"Toliko o tome koliko Hrvati zaista žele neradne nedjelje": Nevjerojatni prizori opustošene trgovine u Avenue Mallu

Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 9
Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 9 Halo, inspektore
Aktualno Galerija Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 9 Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 9 Foto: Halo, inspektore Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 8 Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 8 Foto: Halo, inspektore Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 7 Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 7 Foto: Halo, inspektore Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 6 Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 6 Foto: Halo, inspektore +4 Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 5 Galerija 1/9 >>
U nedjelju su građani opustošili dućan u Avenue Mallu. On je bio među rijetkima koji su radili zbog uvedenih neradnih nedjelja.

Stranica na Facebooku koju je pokrenuo Europski centar izvrsnosti potrošača - ECIP objavila je fotografije iz Konzuma u Avenue Mallu u nedjelju. To je gotovo jedini veliki šoping-centar koji je radio u nedjelju i jedina trgovina, a građani su je opustošili u potrazi za namirnicama. 

Cijelu nedjelju u šoping-centru bila je ogromna gužva, što dovoljno govori o tome jesu li neradne nedjelje potrebne, odnosno je li Vlada donijela ispravnu odluku. 

Na stranici Halo, inspektore na Facebooku objavljene su fotografije iz trgovine u zagrebačkom Avenue Mallu, jedinom većem centru koji je u nedjelju bio otvoren.

Objava na stranici glasi: 

"Mi ćemo vam pokazati kako je izgledao Konzum u tom trgovačkom centru danas, predvečer.

Osim što su trgovkinje cijeli dan padale s nogu i pokušavale smanjiti redove i usput popuniti police, kaos nije prestajao. Štoviše on je sve više jačao i jačao.

Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 9 Trgovina Konzuma u Avenue Mallu - 3 Foto: Halo, inspektore

Sve se kupovalo. Od voća i povrća, do higijene, mliječnih i mesnih proizvoda, pića, cigareta, sendviča, sve što se moglo staviti u košare ili kolica se uzimalo.

Bili smo, kao novinari, baš zbog toga, tri puta u tom Konzumu. I tom trgovačkom centru. Svaki je put sve izgledalo nevjerojatno gužvasto. Pa i dok ovo pišemo.

Slike koje vam donosimo najbolje svjedoče o "posljedicama" prve radne nedjelje, i to u zagrebačkom trgovačkom centru koji je danas radio i koji je zbog kiše i vlastite podzemne garaže na tri razine imao "dodatnu prednost" u odnosu recimo na Supernovu ili Garden Mall, gdje su također bile gužve, ali ne kao u Avenue Mallu.

Toliko o tome koliko su građani Hrvatske (zaista) za neradne nedjelje i spremni za 'preživljavanje' dvaju neradnih dana u komadu.

O psovkama i trgovaca i potrošača ovaj put nećemo pisati. Ali bilo ih je, i te kako. A zna se i zašto", objavili su na stranici Halo, inspektore.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene