Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obranu još ne planiraju

'Horvatinčić je još uvijek pod stresom, iz pritvora izlazi nakon saslušanja svjedoka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Horvatinčić još uvijek je pod stresom, a iz pritvora bi trebao izaći nakon saslušanja svih svjedoka, izjavio je jedan od njegovih odvjetnika Velimir Došen.

'Novih detalja nema. Gospodin Horvatinčić se još uvijek nalazi u teškom stresnom stanju. Pritvor se produljio i sad čekamo da se saslušaju svjedoci i da izađe iz pritvora', rekao je Velimir Došen.

Pročitajte i ovo Tomislav Horvatinčić - 5 Kako je to moguće? Zašto Tomislav Horvatinčić slobodno šeta Samoborom? "Kod nas je sve moguće" Slika nije dostupna Nada se da će na slobodu Horvatinčićev odvjetnik: Moj se klijent u zatvoru osjeća loše

Došen je rekao da, što komunikacije tiče, sada malo bolje komunicira sa svojim klijentom nego na početku. 'Ali još uvijek je pod stresom, to ga je strašno pogodilo', rekao je Došen koji je spomenuo i tko sve posjećuje pritvorenog Tomislava Horvatinčića.

'Uvjeti u zatvoru mu nisu loši, inače su zatvori sada prenatrpani , situacija sa smještajem je teška u svim zatvorima. On to dobro podnosi, s te strane se ne žali. Posjećuju ga samo odvjetnici i sinovi', izjavio je Došen.

Odvjetnik Tomislava Horvatinčića otkrio je i kako obranu još ne planiraju te da se baziraju na svjedoke. 'On se tri puta branio šutnjom, a obranu ćemo dogovarati kasnije kad izađe iz pritvora', rekao je Došen.

'Pritvor mu je određen do 16., zadnji svjedoci su zakazani za 13. u Zagrebu, mislim da bi iza toga trebao izaći iz pritvora', rekao je Došen koji je ispričao i kako mu pravni zadatak otežava povreda noge.

'Imao sam operaciju, povrijedio sam se na tenisu. S obzirom da je predmet takav moram raditi i pod tim uvjetima', rekao je Došen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene