Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HNS-ova poruka Milanoviću:

'Ne treba nam 8 tjedana za razmišljanje, mi smo PROTIV'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HNS kao najveći koalicijski partner i dalje ne pristaje na ustavne promjene koje predlaže SDP.

Potpredsjednik Sabora HNS-ov Milorad Batinić kazao nam je kako njima ne treba osam tjedana za razmišljanje, kako im je poručio premijer, i kako HNS i dalje smatra da se zastara za političke zločine iz doba Komunizma može rješavati zakonima, a ne Ustavom.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

>> Karamarko: Ako je ideja iskrena, podržat ćemo Milanovićeve ustavne promijene

>> Josipović o izmjenama Ustava: Ne podilazimo ocu mog savjetnika

Batinić je u ime HNS-a poručio kako će se s koalicijskim partnerima i dalje razgovarati. Iako tvrdi kako se stav stranke jos uvijek nije promijenio, citirao je narodnu izreku 'nikad ne reci nikad' uz poruku kako se konkretnim razgovorima sve može riješiti.

Na naše pitanje misli li da ako se ide u ustavne promjene treba razmotriti i druge prijedloge, s obzirom na inicijative da se Ustavom nanovo regulira i pitanje referenduma, Batinić je kazao kako su široke rasprave uvijek dobre, ali da se Ustav ne smije često mijenjati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene