Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Junaci na riječima i djelima

HGSS pobijedio Borisa Jokića i ministra Marića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) proglašena je komunikatorom godine za uspješno komuniciranje s građanima i pomicanje granica komunikacije u hrvatskom javnom prostoru, izvijestili su iz Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) koja dodjeljuje tu nagradu.

HUOJ-ev stručni žiri među pet se nominiranih za komunikatora godine (HGSS, Zdravko Marić, Boris Jokić, Marko Matijević i Bruno Šimleša) odlučio za HGSS ocijenivši tu službu izvrsnim komunikatorom i komunikacijskim inovatorom te će joj, kao i drugim pobjednicima za najbolje kampanje u Hrvatskoj, Grand PRix dodijeliti 16. ožujka u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 Pokušaj ubojstva HGSS-ovac se probudio iz kome: Pogledajte što je policija pronašla u kući napadača Hapšenje u Kaštelima - 2 Kamera Dnevnika Nove TV snimila odvođenje napadača Policija objavila nove detalje napada, muškarca prijavili za pokušaj ubojstva dvije osobe. Branimir Jukić iz HGSS-a: "Naš prijatelj se budi"

 "HGSS pokazuje sve odlike dobre komunikacije - strateški je smislen, koristi učinkovite kanale kako bi prenio važne poruke, a to radi stručno, uvjerljivo, razumljivo, jasno i atraktivno", ističu iz HUOJ-a.

Dodaju da je HGSS-ov pristup i inovativan, jer koristi sve suvremene kanale komunikacije prateći razvoj tehnologije, a među prvima je uočio moć društvenih mreža gradeći jedinstven komunikacijski stil, katkad s malo humora, zahvaljujući čemu HGSS-ove poruke rado prate čak i oni koji su na toplom i sigurnom.

"Čestitamo timu HGSS-a. Nagrada ide u sigurne ruke i jasno je da ti naši vrijedni junaci ne žele vidjeti nikoga od nas na svojem terenu, ali su svojom komunikacijom vješto ušli u naše domove i pridobili našu pažnju podignuvši svijest o sigurnom i odgovornom ponašanju", poručila je predsjednica žirija HUOJ-a Daria Mateljak.

HGSS je prvi kolektiv nominiran za Komunikatora godine i odmah je pobijedio.

Za sve ostale nominirane iz HUOJ-a naglašavaju da su vrlo kvalitetni kandidati koji su zaslužili punu pažnju i poštovanje, jer, kako kažu, "svatko od njih u svom području pomiče granice komunikacije i daje dobar primjer drugima". (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene