Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koalicijski sporazum

Karamarko: Hrvatska je ugrožena kao nikada do sada!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči početka kampanje za Europski parlament, HDZ je potpisao koalicijski sporazum sa Zagorskom demokratskom strankom.

Tomislav Karamarko danas je u ime HDZ-a potpisao koalicijski sporazum sa Zagorskom demokratskom strankom. Šef najjače oporben stranke kazao je kako je ovaj sporazum iskaz HDZ-a prema regionalnim strankama jer imaju iste probleme i isti način rješavanja istih.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko Nju posebno pamti Tomislava Karamarka pod prozorom iznenadilo poznato lice: "A nadao sam se dobrom danu" Koalicija - 1 Postizborna slagalica Tko će komu? Nitko ne odaje s kim će koalirati nakon izbora, no ime jedne stranke čuje se najviše: "Ako netko izda..."

Karamarko: Hrvatska se uz ovakvu vladu vraća na Balkan

Karamarko je dodao i kako vjeruje da HDZ ima veliki koalicijski potencijal, ali i pobjedničku snagu. 'Hrvatska je ugrožena kao nikad do sada', rekao je Karamarko i dodao kako je vlada Kukuriku koalicije u dvije godine vlasti dovela državu pred bankrot.

Stanko Belina, predsjednik Zagorske demokratske stranke kazao je kako će s HDZ-om zajedno na izbore za Europski parlament, ali je izrazio i zabrinutost zbog sveopćeg stanja u državi. 'Nije normalno da odlaze mladi ljudi, liječnici... Moramo stvoriti uvjete da ostanu', rekao je Belina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene