Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak se ispričali

'PALJBA' ANKE NA RAČUN HDZ-a: Pročitajte što im je odgovorila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prepiska jedne korisnice i HDZ-a na Twitteru otišla je predaleko.

Korisnica Twittera Ani Relja objavila je kako ju je HDZ blokirao, a iz postova se vidi kako je njihova komunikacija bila prilično uvredljiva.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić i voditelji Dnevnika Nove TV ANALIZA HRVOJA KREŠIĆA Plenković ide na Pantovčak: "Time gazi svoje izjave. DP i njihove ideje? To je jedini način da prežive" Andrej Plenković skupio 76 potpisa Anketa Dnevnika Nove TV Hrvati otkrili smatraju li da je Domovinski pokret od HDZ-a dobio previše, premalo ili dovoljno: Pogledajte rezultate glasanja

Nakon što je korisnica napisala HDZ-u "da ste tako oprezno krali, mi ne bi znali", a oni joj poručili da joj žele sve najbolje, stvari su otišle u neželjenom smjeru.

'Vaše želje su k'o mail bogatog šeika iz Nigerije', napisala je korisnica nakon čega je stigla uvredljiva poruka uz tri emotikona s rogovima: "'Ajde primi se posla, a ne lajne, neće natalitet porast sam od sebe..." 

 HDZ se na kraju ipak odlučio ispričati korisnici i pružiti ruku mira.

 

Na usprkos HDZ-ovoj isprici, 'paljba' po njima se nastavila. Pa im je tako HNS-ovka Anka Mrak Taritaš poručila da su seksisti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene