Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htjeli 'preveslati' konkurenciju

Hanfa zabranila reklamni spot Croatia osiguranja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Croatia Osiguranje dobilo je nalog da trenutno prestane s objavom reklamnog spota 'Dok vas neki pokušavaju preveslati, mi s vama plovimo kroz život'. Nalog je stigao iz Hanfe.

Razlog zbog kojeg je Hanfa CO-u uputila nalog, kako su obrazložili, jest taj da kroz navedeni reklamni spotovi 'negativno, neistinito i pogrešno opisuju druge osiguratelje jer iz njih proizlazi da jedino društvo Croatia osiguranje odgovorno i pošteno pruža usluge osiguranja, dok ostala društva za osiguranje poslove osiguranja pružaju služeći se prevarama i lažnim obećanjima'. Rješenje je Hanfa donijela na sjednici prošlog četvrtka, a danas je objavljeno i na njihovim stranicama.

Pročitajte i ovo PR OGLAS Trend spajanja usluga u pakete sve popularniji, od sada je to moguće i u osiguranju Slika nije dostupna Nestalo 17 milijuna kuna Prijave zbog nepravilnosti u poslovanju Croatia leasinga

Prema ocjenama Hanfe time su prekršene i odredbe Zakona o osiguranju i Pravilnika o promidžbenim aktivnostima prema kojima 'promidžbene poruke moraju sadržavati jasne, istinite i potpune informacije koje se temelje na vjerodostojnim podacima o uspjehu i položaju društva za osiguranje na tržištu osiguranja, a ne smije sadržavati navode koji negativno, neistinito i pogrešno opisuju druge sudionike'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene