Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz kluba odbacuju optužbe

Hajduk: 'Nemamo ništa s napadom na Franića'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz splitskog nogometnog kluba Hajduk odbacili su bilo kakvu povezanost s napadom na Marija Franića kojeg je na večer pri povratku sa Poljuda, gdje je bio na utakmici između Hajduka i zagrebačke Lokomotive, nepoznati muškarac hicima iz vatrenog oružja ozlijedio u Papandopulovoj ulici i koji je u izjavama govorio da to ima veze s Hajdukom u čiju je momčad nedavno doveo bivšeg nogometaša Šibenika Ivana Rodića.

'Mariju Franiću u kojeg je zasad nepoznati napadač pucao u subotu na večer pred njegovim kućnim pragom želimo što brži oporavak, ali odlučno odbacujemo sve insinuacije pa čak i primisli da taj incident ima bilo kakve veze s Hajdukom!', navodi se u Hajdukovom priopćenju.

Pročitajte i ovo Sudijski princ Mohammed bin Salman (Foto: AFP) POSMRTNI OSTACI NISU PRONAĐENI Izvješće američke obavještajne agencije: Saudijski princ odobrio likvidaciju novinara Jamala Khashoggija Vladimir Putin (Foto: AFP) upozorenje ostalima? Prije dvije godine zadao je težak udarac Vladimiru Putinu, a sada je uhićen: Ruski guverner tereti se za likvidaciju poduzetnika

Franić, koji se trenutačno oporavlja u splitskom KBC-u, u svojim izjavama medijima ističe kako je napad na njega pokušaj likvidacije, a ne poruka, te da je netko sa stadiona Poljud dojavio napadaču da je krenuo ranije kući (desetak minuta prije završetka utakmice Hajduk-Lokomotiva) jer drukčije njegov egzekutor nije mogao znati kada će se vratiti kući. 'Sve je to povezano s Hajdukom. Uvjeren sam u to jer se vjerojatno ljudima ne sviđa baš puno kada kažem ono što mislim', tvrdi Franić.

Hajduk, međutim, u današnjem priopćenju ističe kako je 'takva konstrukcija vrlo neugodna za naš klub, a najteže nam pada što su Franićeve izjave, vjerojatno izrečene u afektu, medijski predstavljene tako kao da u Hajduku vlada kriminal, spominje nekakvu mafiju i slično'.

>> 'Ovo je pokušaj likvidacije zbog Hajduka'

'Od takvih insinuacija najodlučnije se ograđujemo, iskreno žalimo zbog ružnog i nemilog događaja vjerujući da će službena tijela vrlo brzo razjasniti i pronaći napadača. Apsurdno je ovaj slučaj vezati uz ime našeg kluba samo zato što je prema vlastitom priznanju nastradali Franić navodno zastupnik našeg igrača Ivana Rodića', stoji u Hajdukovom priopćenju. (D.Š./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene